Individuele personal training

Via de persoonlijke aanpak en door middel van een voor jou op maat gemaakt trainingsschema behaal je maximale resultaten. We garanderen afwisseling in de trainingen en richten ze in op een manier die jij het meest leuk vindt.

 

Voordelen van Personal training

  • We zorgen er samen voor dat je niet alleen begint met sporten, maar ook blijft sporten
  • We geven je het duwtje in de rug dat je nodig hebt om ondanks allerlei tegenargumenten tóch te gaan bewegen en presteren
  • Met op jouw wensen afgestemde schema’s zorgen we ervoor dat je met plezier traint
  • Doordat we jouw vorderingen bijhouden, gericht bijsturen en je altijd met je vragen bij ons terecht kunt, boek je sneller en beter resultaat dan wanneer je zelfstandig traint.

Onze aanpak stapsgewijs

Intakegesprek

Op basis van een vragenlijst die jij invult, voeren we een gesprek. Samen bekijken we je huidige leefstijl, je fysieke- en mentale conditie en bespreken we je doelstelling en wat je van jouw trainer verwacht. Ook niet onbelangrijk: je vertelt wat je wel en minder leuk vindt aan sporten.

 

Advies op maat

Op basis van jouw wensen en doelstellingen en van onze bevindingen stellen we een trainingsprogramma op maat op. Denk hierbij aan (actief) wandelen, duurlopen, circuittraining, coretraining of wat dan ook dat nodig is om jou op een passende manier te kunnen trainen. Wij adviseren over

Trainingen

 

Je traint eens of vaker per week samen met een trainer van RunningZeist op een van tevoren afgesproken locatie. De frequentie kan worden aangepast, afhankelijk van jouw wensen, eisen en vorderingen. De locatie van de training wordt na een gesprek vastgesteld.

 

Evaluatie

Na een vooraf bepaalde periode, meestal drie maanden, evalueren we samen  de trainingen. Op basis van deze evaluatie stellen we zo nodig het programma bij of wordt een volledig nieuw programma ontwikkeld als de doelstellingen worden aangepast.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

 

Scroll naar boven