RunningZeistLoop

Sinds 2015 organiseren wij twee keer per jaar de inmiddels heel populaire RunningZeistLoop! Dit is een gezellige en knusse familiewedstrijd voor zowel leden als niet-leden. Naast een bevlogen speaker en leuke muziek is er voor de kleintjes een luchtkussen aanwezig. Er zijn kleedruimtes aanwezig en wij zorgen ervoor dat je een kop koffie of thee en een koek kunt kopen.

Wedstrijdloop

Informatie

De afstand van de recreatieve RunningZeist-wedstrijdloop is 7 kilometer. De eerste en laatste 500 meter van de wedstrijd zijn op het Bisonveld, de rest van de afstand wordt voor middel van rondjes van 2 km afgelegd in het aansluitend gelegen bos via een duidelijk gemarkeerde route.

Er is een podiumplek voor zowel de snelste drie dames als de snelste drie heren. Zij ontvangen op een heus podium een medaille en ook een leuke prijs.

 

Duoloop

Behalve dat je individueel deze afstand kan lopen, is het ook mogelijk je als duo in te schrijven. Hiermee hopen wij de drempel voor nieuwe lopers, of lopers voor wie het meedoen aan het wedstrijd nieuw is, te verlagen.

Je kunt als duo ieder de helft van de afstand voor jouw rekening nemen, maar ook een hele andere verdeling kiezen.

Het wisselpunt is bij de start/finish op het Bisonveld en er kan gewisseld worden na 500 m, 2,5 km, 4,5 km en 6,5 km. Je kunt als duo maximaal vier keer wisselen, op welke momenten je dit doet is aan jullie zelf. Als jij 500 m kunt hardlopen is dit dus mogelijk… de ander moet dan wel de andere 6,5 km trotseren! 😊

Er is een prijs voor het snelste duo. De duo’s strijden niet mee om een plek in het totaalklassement.

Tip: de duoloop is natuurlijk ook heel geschikt voor een jonge loper samen met een volwassene.

Locatie

Het Bisonveld in Zeist, Woudenbergseweg 13

 

Let op: er is beperkte parkeergelegenheid, dus kom bij voorkeur lopend of op de fiets.

 

Starttijd

Vanaf 9:30 uur kun ben je van harte welkom op het Bisonveld. Vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven.

De kidsloop start om 10.15 uur

De andere lopers starten om 11.00 uur.

 

Kosten

Startbewijzen kunnen enkel op de dag zelf worden gekocht.

Per persoon kost het €5,- om deel te nemen.

Betaling kan via een QR-code of contant.

 

Extra informatie

Het is een kleinschalige loop waarbij de tijden zo goed mogelijk worden geregistreerd, maar we vragen iedereen wel om voor de zekerheid ook zelf je tijd te klokken.

Na afloop zullen we op de site RunningZeist.nl uitslagen en foto’s van de sportieve dag plaatsen.

Kidsloop

Speciaal voor kinderen tot en met 13 jaar oud is er een kidsloop. De afstand hiervan is 2 kilometer en wordt in zijn geheel op het Bisonveld gelopen zodat de kinderen altijd in het zicht van de volwassenen blijven.

Zowel de snelste drie meiden als de snelste drie jongens winnen een prijs!

Voor kids voor wie 2 km nog te ver is, is er de mogelijkheid 1 km te lopen. Zij dingen niet mee naar een podiumplek, maar het is leuk om eens te oefenen.

Al de 1- én 2 km-toppers die de kidsloop uitlopen ontvangen een welverdiende medaille!

 

 

Scroll naar boven