Ons team

Ab Reitz

Ik ben Ab Reitz, woonachtig in Zeist samen met Mary. Ik ben al jaren actief in de hardloopwereld. Hardlopen doe ik zelf met veel plezier, maar nog liever zit ik in de rol van hardlooptrainer of organisator van clinics. Ik ben tien jaar als middellange afstandsloper lid geweest van Hellas in Utrecht. Daarna heb ik het (middel)langeafstandslopen voortgezet bij atletiekvereniging FIT in Zeist. In totaal was ik elf jaar lid van A.V. FIT, waarvan de laatste jaren als trainer van de loopgroep.

Als trainer heb ik veel ervaring opgedaan in de begeleiding van zowel beginnende lopers als recreatieve wedstrijdlopers. Ik geef de voorkeur aan een ontspannen en eenvoudige aanpak met als motto “het moet leuk zijn en je moet heel blijven”. Daarbij gaat het om gevoel en plezier. De kick dat je iets kunt, waarvan je eerst dacht dat je het niet kon. Dat wil ik mensen laten ervaren in groepsverband en in individuele trajecten.

Jeroen van der Markt

Ik ben Jeroen van der Markt, 50 jaar oud en vader van Jelle. Ik ben geboren en getogen met sportschoenen aan in Utrecht. Vanuit de mariniers is bewegen me met de paplepel ingegoten en veel loopwedstrijden, van 5km tot marathons volgden.

Ik heb 20 jaar lang survival runs gedaan bij Hellas en FitZeist. De laatste tijd is de focus meer komen te liggen op trailruns en wandelen, bijvoorbeeld in de vorm van de Nijmeegse vierdaagse en de vierdaagse van Girona.

Ik heb veel plezier in het geven van leuke en gevarieerde trainingen om mensen te motiveren en te enthousiasmeren en hen hierin te begeleiden. ‘Moe maar voldaan’ en ‘heel met een glimlach’ zie ik graag aan het einde van een training!

Nico Oudshoorn

Ik ben Nico Oudshoorn, 77 jaar oud en wonend in Zeist. Ik heb twee kinderen en zeven kleinkinderen. Mijn sportervaringen omvatten hardlopen, triatlons, fietsen en wandelen. Deze twee laatste sporten zijn op dit moment de hoofdmoot, met name samen met mijn echtgenote Astrid. Ik heb een achtergrond als jeugdtrainer bij VV Jonathan en seniortrainer bij VV Saestum, beide uit Zeist en vervolgens als seniortrainer bij Hilversumse Boys.

Op dit moment ben ik algemeen invaller bij Running Zeist, zowel bij het basic hardlopen als bij het wandelen vanuit het Bisonveld Zeist of vanuit Rhijnauwen Bunnik. Ik heb deze trainingen al een paar keer mogen overnemen en ik moet zeggen met veel plezier, zowel bij mijzelf als de bereidheid van de deelnemende sporters samen met de gezelligheid en de sociale contacten binnen deze sportgroepen. Ik hoop deze trainingen nog vele jaren in goede gezondheid te mogen overnemen.

Mario van den Berg

Mijn naam is Mario van den Berg, sinds 2018 woon ik in Zeist samen met mijn gezin. Na eerder blessureleed besloot ik in 2019 het hardlopen weer op te pakken. Deze keer onder begeleiding van een hardlooptrainer. Zo kwam ik terecht bij Running Zeist. Ab heeft mij geholpen om het hardlopen weer op te pakken en vol te houden, zonder blessures.

Ik werd steeds enthousiaster, ging verder en liep in 2022 mijn eerste marathon. Ik ging me steeds meer verdiepen in het hardlopen en het trainen. Vorig jaar besloot ik om een cursus te volgen om zelf hardlooptrainingen te kunnen geven. Al die tijd ben ik bij Ab blijven trainen en toen hij mij vroeg of ik bij Running Zeist trainingen wilde gaan geven, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Ik bedenk graag leuke en uitdagende trainingen, zodat je merkt dat je beter wordt en met pleizer traint. In een prettige omgeving, met leuke en gevarieerde groepen. Mijn doel is om iedereen op zijn of haar niveau beter, verder of sneller te laten lopen. Dat doe ik graag.

 

 

Scroll naar boven