Berichten

Wijziging facturatieperiode per 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 vervalt de 10-weekse facturatieperiode. Deze wordt vervangen door een kwartaalfacturatie. Daarnaast ontstaat de optie tot een jaarabonnement, de standaard facturatie is per kwartaal.


Dit betekent dat er jaarlijks viermaal een factuur wordt verstuurd elk voor een periode van 13 weken. De eerste factuur volgens het nieuwe systeem wordt in de eerste weken van januari 2024 verstuurd en zal gaan over de periode week 1 t/m 13.

Jaarabonnement

Vanaf 1 januari 2024 is er voor elk lid de optie tot het afsluiten van een jaarabonnement met korting. Het jaarabonnement bestaat uit één factuur per jaar, in tegenstelling tot het standaardabonnement bestaande uit één factuur per kwartaal. Wanneer gebruik wordt gemaakt van het jaarabonnement krijgt het lid 10% korting per les.


Als gevolg hiervan zal de prijs van een les €4,50 bedragen en niet de ‘standaard’ €5,- per les. De totale jaarlijkse prijs zal dalen naar €234,-, in plaats van de ‘standaard’ €260,- per jaar. Voor de voorwaarden van een jaarabonnement klik hier.

Wijziging tarieven per 1 januari 2024

Vanaf 1 januari 2024 gelden nieuwe tarieven. Een enkele les zal €5,- gaan bedragen. Dit geldt voor alle groepen, met uitzondering van de groep ‘gevorderd hardlopen’, hiervoor was het tarief al €5,- per les.


De eerstvolgende factuur, die verstuurd zal worden in het begin van 2024, zal gaan over het eerste kwartaal (week 1 t/m 13). Het te betalen bedrag op deze factuur zal €65,- bedragen. Over een jaar gezien krijgt u viermaal, elk rond het begin van een nieuw kwartaal, een factuur voor dit bedrag.

 

 

Scroll naar boven