De training voor gevorderden is bedoeld voor lopers die een 10 km onder de 55 minuten lopen.

Gevorderd hardlopen

Lopen in een groep is gezellig. Je krijgt uitleg en advies van de trainer terwijl je ondertussen nieuwe mensen leert kennen. Een groep motiveert, stimuleert en kan een stok achter de deur zijn.

Bij RunningZeist zijn er groepen voor alle niveaus, wij begeleiden beginnende lopers en gevorderden en alles daartussen. In onze trainingen zorgen we ervoor dat er voor elk niveau loper iets te halen is en zorgen ervoor dat iedereen de training met een voldaan gevoel afsluit.

 

Onze trainingen bestaan altijd uit

  • warming-up
  • loopscholing (aandacht voor looptechniek/longinhoud/kracht/etc)
  • parcours
  • cooling-down

Wij geloven dat je met de juiste opbouw en techniek en een beetje mentaliteit tot grootse prestaties in staat bent!

Voor lopers die een snellere tien kilometer kunnen lopen, zo onder de 55 minuten, bieden we trainingen aan in de gevorderden trainingsgroep. De trainingen zijn steeds weer anders en ook de intensiteit variëren we. Hierdoor wordt je sterker en waar mogelijk zelfs sneller. En alles wederom zonder het belangrijke uitgangspunt: heel blijven.
De ene training is een snelheidstraining, de ander een heuvel- of crosstraining waarbij we werken aan kracht. Of je nou soepeler wilt lopen, sneller wilt worden, traint om bij een wedstrijd een bepaalde finishtijd te halen of jouw loopconditie wilt standhouden: in de RunningZeist trainingsgroep gevorderd hardlopen ben je op de juiste plek. En ook hier geldt dat we serieus te werk gaan en dat graag combineren met een flinke dosis gezelligheid!

De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

 

Scroll naar boven