Wandeltraining & Chi- walking

Update december 2019:

Op woensdag 8 januari wordt er opnieuw gestart met een groep chi-walking. Op dit moment zijn er al 7 aanmeldingen van enthousiaste lopers. Er is nog ruimte voor meer fanatiekelingen die zin hebben om samen de nodige wandelingen te maken waarbij ondertussen goed gelet wordt op de manier van lopen en houding. Oftewel; samen blessurevrij en lachend de nodige kilometers wandelen in een bosrijke omgeving! Wil je het ook eens proberen? Stuur ons dan een mail, dan nemen we graag contact met je op!

Update januari 2019:

Op vrijdagochtend 11 januari zijn we gestart met de eerste training ‘Chi- walking’ in Zeist. Wat een mooie en leuke groep direct al. Met z’n 14en zijn we een uur lekker aan de slag gegaan en de komende weken gaan we verder met het opbouwen van conditie en versterken van het lichaam via de Chi- techniek. Wil je het ook eens proberen? Stuur ons dan een mail en dan nemen we graag contact met je op!

Ook een goede wandeling stelt je lichaam in staat sterker te worden (voeten, knieën en heupen). Lange, stevige wandelingen zijn goed voor je uithoudingsvermogen. Goed wandelen betekent onder andere: rechtop lopen en kleine passen nemen (niet overstrekken). Onze wandelsessies starten altijd met een warming-up en wat speciale oefeningen, alvorens we ‘actief’ gaan wandelen.

Chi- walking

Ook hebben we verstand van Chi- walking, waarbij de focus ligt op  een goede lichaamshouding, gebaseerd op Tai Chi.

Tai Chi is een Chinese vechtkunst waarin mentale en fysieke balans en kracht centraal staan. Chi staat voor levenskracht en Chi- walking leert je om die kracht te gebruiken.
Bij Chi- walking is je bekkengebied sterk en zijn je ledematen ontspannen. Je maakt bij Chi- walking gebruik van de zwaartekracht in plaats van deze steeds te moeten overwinnen.  ChiWalking is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars en voor alle conditieniveaus.

  • Wandelen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen