Regionale Sociale Dienst

In samenwerking met de Regionale Dienst in Zeist worden verschillende mensen door ons getraind om enerzijds (conditioneel) sterker te worden en anderzijds om gewoon lekker sociaal met elkaar bezig te zijn. Interesse of én hoe je bij deze enthousiaste groep kunt meedoen, stuur ons dan svp een bericht.


Sportprogramma Regionale Sociale Dienst

Sinds een aantal weken hebben cliënten van de RSD de mogelijkheid om mee te doen aan een fitnessprogramma. Dit wordt verzorgd door Running Zeist en is in prinicipe voor iedereen toegankelijk die onder de Participatiewet valt.
Het programma bestaat vooral uit gerichte lichaamsoefeningen en voorlopig eenvoudige looptrainingen in het Panbos. Afhankelijk van de vorderingen wordt het programma aangepast en op een ander niveau getild.

De training start bij het parkeerterrein van de golfclub en begint om maandagmorgen om 11.00 uur (tot 12.00) en op woensdagmiddag om 15.00 (tot 16.00). Op dit moment doen er gemiddeld 5 personen mee maar is plaats voor veel meer deelnemers! En zij zijn allemaal bijzonder gemotiveerd. Dus wat let je?

Meld je aan via je eigen coach of via deze website.